F1 News: Kevin Magnussen renews his contract with Haas by signing a $750 million mega-deal…

Haas havde en udfordrende dag ved det belgiske Grand Prix, hvor både Kevin Magnussen og Nico Hulkenberg sluttede langt fra pointene. Magnussen beskrev det som “det værste løb, vi har haft i et stykke tid.” Startende fra P17 forsøgte Magnussen en énstopsstrategi og kørte kortvarigt i pointene, før han faldt tilbage til P15, som senere blev til P14 efter George Russells diskvalifikation.

 

Ved refleksion over løbet på Spa-Francorchamps bemærkede Magnussen, at teamet manglede fart snarere end at lave strategiske fejl. Den 31-årige dansker sagde, “Jeg synes, vi havde et fornuftigt løb. Vi havde bare ikke farten til at kæmpe længere oppe i dag, så [vi] tog bare, hvad vi kunne og lavede en énstopsstrategi, som var fin. Kan ikke rigtig sige, at vi gjorde noget forkert, vi var bare ikke hurtige nok.”

 

På spørgsmålet om, hvorvidt forberedelsen til et tørt løb efter kvalifikationen kunne have bidraget til deres problemer, svarede Magnussen, “Jeg tror ikke, det var det, vi gjorde bare det bedste, vi kunne for bilen generelt. Vi fokuserede ikke specifikt på løbet. Faktisk hvad vi troede ville være bedst for kvali, ville sandsynligvis også være bedst for løbet, så vi havde ikke rigtig nogen kompromis – vi var bare ikke hurtige nok.”

 

Han udtrykte skuffelse og sagde, “Denne bane, vi troede, den ville være god for os, men vi er blevet overrasket mange gange, og dette er det værste løb, vi har haft i et stykke tid. Ja, ser frem til sommerferien. Jeg tror, alle gør det, og så kommer vi tilbage til flere løb, hvor vi vil score nogle flere point.”

 

Hulkenbergs løb var lige så skuffende. Efter at have afsluttet kvalifikationen i Q1 og startede fra P16, gav en tidlig pitstopstrategi ikke resultater for den tyske kører, som i sidste ende sluttede på sidstepladsen.

 

Han beskrev sin dag på Spa og sagde, “[Det var] meget svært. Bare ingen fart, ingen harmoni, ingen rytme. Jeg ved ikke, jeg kom bare ikke godt fra start med bilen denne weekend, og vi formåede ikke at finde et sweet spot med alle de forskellige sessioner. Vi skal kigge lidt på hvorfor, men til en vis grad tror jeg bare, vi skal glemme denne weekend, omgruppere, forfriske os over sommerferien og starte igen.”

Begge kørere ser frem til sommerferien for at nulstille og komme stærkere tilbage til de resterende løb i sæsonen, i håb om at score flere point og forbedre deres præstationer.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*