Triste nyheder: Fire Aalborg Håndbold nøglespillere annoncerede afgang i dag efter…

Aalborg Håndbolds aktiver er ramte lige nu, hvor flere spillere er syge eller ude med skader, men slidte er de ikke.

Spændingen og intensiteten varede lige til det sidste i opgøret mellem Aalborg Håndbold og GOG, som Aalborg Håndbold trak sig sejrrigt ud af med cifrene 30-28 på hjemmebanen Sparekassen Danmark Arena.

– Det blev ikke mere spændende, end jeg havde forventet. Jeg var godt klar over, at det ville blive tæt i dag med den optakt, vi har haft. Det var dejligt, at vi fandt ressourcerne, siger Stefan Madsen kort tid efter kampen.

– Stor cadeau til hele flokken, der bare løser de opgaver, de bliver sat over for.

Se interviewet med træner Stefan Madsen her:

En af de spillere, der vil være lovlig undskyldt, hvis kræfterne er lidt små for tiden, er stjernen Mikkel Hansen, der var med til at sikre Danmark EM-sølv i søndags.

– Jeg synes, at vi løser det fint i forhold til, at vi har lidt sygdom. Vores trup er ikke så bred i dag, så jeg synes egentlig, at vi får løst det rigtig fint, lyder det fra Mikkel Hansen i mixed zone efter opgøret.

– Vi kunne godt have afgjort kampen lidt tidligere, men vi brænder måske lidt for meget og lukker dem ind i kampen.

030224 Aalborg-spillere får blomster
Læs også
Aalborg-spillere hyldes og besejrer kæmpe rivaler

Er trætheden der? Eller kommer den?

Aalborg Håndbold har haft en del flere spillere end Mikkel Hansen til EM-slutrunden, og samtidig ser de ind i et umenneskeligt kampprogram den kommende tid.

– Vi ved godt, at der kommer rigtig meget her. Den vi får omkring Final Four er utilgivelig dårlig planlægning, lyder det lettere irriteret fra den ellers altid sympatiske forsvarsgeneral hos Aalborg Håndbold Henrik Møllgaard.

– Når vi skal spille torsdag, lørdag, søndag, onsdag og fredag. Selv om vi har en bred trup, tror jeg alligevel, at vi har set nok til hinanden.

Henrik Møllgaard, der selv kunne mærke en lille skade de sidste fem minutter af lørdagens opgør, refererer til det kampprogram, Aalborg Håndbold ser ind i om små to uger, hvor de skal spille Final Four i Santander Cup og samtidig har Champions League- og ligakampe dagene før og efter.

Og Aalborg Håndbold var da også kort på ressourcer mod GOG, men er det ensbetydende med, at spillerne er slidte?

Det mener seksmålsskytten fra opgøret mod GOG Mikkel Hansen ikke.

– Hvem siger det? Er det dig eller hvad?, spørger Mikkel Hansen lettere irriteret TV2 Nords reporter, da han nævner, at pressen har nævnt, at Aalborg-spillerne ser slidte ud.

– Det synes jeg ikke, at vi gjorde. Det er klart, at man lige skal finde hinanden, når man kommer hjem fra slutrunder. Vi har haft to træninger sammen, så timingen sidder der ikke, men vi førte jo nærmest fra start til slut, slutter Mikkel Hansen.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*