July 6, 2024

Verdrietig Bericht: Ik ben van plan het nationale team te verlaten om redenen die ik niet wil onthullen.

Het is met een zwaar hart dat ik moet aankondigen dat ik van plan ben mijn betrokkenheid bij het nationale team te beëindigen. Er zijn bepaalde persoonlijke omstandigheden en overwegingen die ik op dit moment niet in detail kan treden, maar die hebben geleid tot deze moeilijke beslissing. Mijn tijd bij het nationale team is altijd een bron van trots en voldoening voor mij geweest, en het is een van de moeilijkste keuzes die ik ooit heb moeten maken.

De beslissing om het nationale team te verlaten komt na een periode van intensieve overweging en reflectie. Ondanks de vreugde en eer die gepaard gaat met het vertegenwoordigen van mijn land, zijn er zaken die mijn aandacht en prioriteit elders vereisen. Deze zaken zijn persoonlijk van aard en ik vind het niet gepast om ze publiekelijk te delen. Ik hoop op begrip van mijn fans, collega’s en de bredere gemeenschap.

Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan iedereen die me tijdens mijn tijd in het nationale team heeft gesteund. De coaches, teamgenoten, het ondersteunend personeel en natuurlijk de fans hebben allemaal een belangrijke rol gespeeld in mijn reis. De herinneringen die ik heb opgebouwd en de vriendschappen die ik heb gesloten zullen voor altijd in mijn hart blijven.

Hoewel ik afscheid neem van het nationale team, betekent dit niet het einde van mijn carrière of mijn passie voor de sport. Ik zal op andere manieren betrokken blijven en mijn liefde voor het spel voortzetten. Voor nu vraag ik om privacy en respect voor mijn beslissing, terwijl ik deze nieuwe fase in mijn leven inga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *